Таро прогноза за уикенда 27-28 Май Овен – Луна Вашата

...
 
Таро прогноза за уикенда 27-28 Май Овен – Луна Вашата
Коментари Харесай

Таро прогноза за уикенда 27-28 Май

 

Таро прогноза за уикенда 27-28 Май

Овен – Луна

 Късметче за вашата зодия Овен

Вашата вътрешен глас през уикенда 27-28 май ще разкрие нов аспект на действителността, който в действителност е движещата мощ за живота ви. Според таро прогноза за уикенда Луната ви насочва покана да разкриете мистерията, да разбeрете посланието и да стигнете до дъното на нещата. Проявете любознание и неизменност, анализирайте. Задавайте доста въпроси, изучавайте отговорите и надхвърляйте очевидното. Заслужаваш да знаеш от какво имаш потребност.

Телец – Присъда

 Късметче за вашата зодия Телец

Работите върху нова версия на себе си отдавна, време е да се впуснете в новото си аз с актуализирани възгледи, светоглед, отношение и държание. Според Таро прогноза станахте по-близки до същинския, неповторим човек, който ви е съдбоносен да бъдете. Без повече взаимни отстъпки. Ти си си ти. Отворете се изцяло.

Близнаци – Шест пентакли

 Късметче за вашата зодия Близнаци

Винаги би трябвало да помните поговорката „ каквото посееш, това ще пожънеш “. Таро прогноза за уикенда ви поучава, че тъкмо в този момент е моментът да се погрижите за кармата си. Забравете за лъжите и лицемерието в живота, изключително към хора, които са ви подали ръка в избран стадий.

Давайте, подкрепяйте, помагайте, проявявайте добрина – всичко това подхожда доста повече на вашия темперамент. Имате огромно сърце и сте задоволително умни, с цел да видите от какво имат потребност другите. Дайте на хората светлина.

Рак – пет чаши

 Късметче за вашата зодия Рак

Понякога, когато сте на прага на нещо ново, сте склонни да се чувствате тъжни. За остарели времена, за хора, които към този момент ги няма, за познати обстановки, които не могат да бъдат върнати. Дайте си време да почувствате тази горест. И тогава се заемете с работа. Бъдещето чака. И съгласно таро прогноза ще имате положително бъдеще. Гледайте напред, а не обратно.

Лъв – Крал на жезлите

 Късметче за вашата зодия Лъв

Таро прогноза ви споделя в този момент е моментът да бъдеш Лъв. Ревете и ръмжете, търсете плячка и се втурвайте към нея. Бъдете амбициозни, зарежете скромността, борете се за това, което би трябвало да бъде ваше. Вашата горда природа би трябвало да бъде забележима. Да поведе. Но не забравяйте да приоритизирате потребностите си и да почитате границите си.

Дева – Три жезли

 Късметче за вашата зодия Дева

Не позволявайте на никого да ви оказва спомагателен напън и не претоварвайте графика си. Нова опция е на път да почука на вратата – би трябвало да сте задоволително свободни, с цел да я допуснете. Според Таро прогнозата ще бъде нещо решаващо и основно. Така че забравете за проблемите на другите хора, заемете се с живота си и бъдете нащрек.

Везни – Шестица мечове

 Късметче за вашата зодия Везни

Усещате прилив на убеденост и обич към себе си. Използвайте ги, с цел да кажете твърдо „ не “, на нещата, които не са за вас, тъй като към този момент не ги усещате, като ваши. Според Таро прогноза сте подготвени да обърнете страницата и да продължите напред в живота. Всичко, което към този момент не ви носи изгода или позитивно, оставете зад тила си. Дойде време да изживяваш фантазиите си, само че не забравяйте и хората с които се придвижва по пътя към тях!

Скорпион – Цар на чашите

 Късметче за вашата зодия Скорпион

Таро прогноза за уикенда ви поучава да си позволете си да покажете своята накърнимост. Това ще ви помогне да изградите една в действителност дълбока и здрава връзка. Не можете да ръководите и контролирате от самото начало. Дайте самодейността на обичан човек, доверете му се. Това ще ви помогне да израснете прочувствено.

Стрелец – осмица жезли

 Късметче за вашата зодия Стрелец

Тези дни са идеална опция за другарство с околните. Свържете се и с други хора, задайте въпроси, потърсете помощ или съвет. Ще получите отговори. И ще се изненадате какъв брой доста хора ще се радват да ви оказват помощ. Според Таро прогнозата би трябвало да употребявате своята харизма и топлина, с цел да изградите мостове и да развиете връзки.

Козирог – Купа

 Късметче за вашата зодия Козирог

Ако нещо пада от ръцете ви, дано падне – пуснете го. Всичко, което към този момент не е твое, към този момент е отвън живота ти и не би трябвало да се отсрочва. Вселената ви прави услуга посредством пречистване, макар че може да наподобява малко шокиращо. Съдбата е на твоя страна. Просто повярвай и й се довери.

Водолей – Две жезли

 Късметче за вашата зодия Водолей

Ако нямате явен проект, вие сте склонни да мислите прекомерно доста и да оставите нещата да се развият, чакайки деня, в който сте 100% подготвени. Но в този момент това не е алтернатива. Според таро прогноза би трябвало да дадете приоритет и да премахнете бъркотията в живота си. Определете кое е значимо и се придвижете към него. Дори и да не се получи от първия път.

Риби – Йерофантът

 Късметче за вашата зодия Риби

Искате да сте част от група съидейници, които си оказват помощ и работят дружно за нещо огромно. И по този начин, какво чакате? Таро прогноза ви поучава да отидете и да потърсете тези хора. По забавни клубове, онлайн платформи, разнообразни тематични събития – тук ще намерите „ своето стадо. “ Бъдете част от нещо необикновено.

 infomax-logo-50-15-HW

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР